Munkaalkalmassági vizsgálat

Praxisunkban foglalkozás-egészségügyi szakorvosként munkaalkalmassági, gépjármű és vízijártassági alkalmassági, valamint lőfegyver orvosi alkalmassági vizsgálatokat is végzünk!
Amennyiben cége, egyéni vállalkozása van kérjen egy gyors árajánlatot tőlünk és fontolja meg, hogy ezt a kötelező szolgáltatást tőlünk veszi igénybe! Miért kötelező ez?
A Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény elrendeli, hogy minden munkáltató foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást köteles biztosítani valamennyi munkavállalója számára. A jogszabály nem tesz kivételt egyszemélyes egyéni vállalkozás és ezreket foglalkoztató nagy cég között! Minden vállalkozás, minden munkavállalója a törvény előírása alapján részt kell vegyen munkaalkalmassági vizsgálaton. A foglalkozás-egészségügyi szolgálat szervezéséről és működéséről, az alkalmazottak kategóriák szerinti besorolásáról a 89/1995 (VII. 14) sz. kormányrendelet intézkedik. A jogszabály alapján a foglalkozás-egészségügyi szerződés meglétét és a dolgozók alkalmassági vizsgálatának megtörténtét a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságának területileg illetékes munkavédelmi ellenőrei felügyelik.
A foglalkozás-egészségügyi szerződés, illetve az orvosi munkaalkalmassági vélemény hiánya esetén kiszabható bírság 50.000-től 500.000 forintig terjed. Ne kockáztasson! Fogja fel úgy és álljon is hozzá úgy a kérdéshez, hogy ez egy szűrővizsgálat, melynek segítségével időben kiderülhetnek a dolgozók egészségi problémái és segít abban, hogy egy hosszasan, sok fáradsággal kiképzett munkaerő még jó ideig a cég szolgálatában és hasznára dolgozhasson!

Copyright © 2014 drsooszoltan.hu. Minden jog fenntartva.

United Kingdom gambling site click here