24 órás ügyelet

2013. március elsején a meglévő éjszakai és hétvégi ügyelet kiegészítése érdekében elindult Nyíregyházán a nappali orvosi ügyelet is. Ez a gyakorlatban a hét minden napján 0-24 óráig igénybe vehető ügyeleti ellátás megvalósulását jelenti.
Ez az új ellátási forma azt jelenti, hogy azok a betegek, akik sürgősségi ellátást igen, de mentést nem igényelnek és háziorvosuk elfoglalt, nyugodtan fordulhatnak a sürgősségi ügyelethez, a nap 24 órájában. Eddig este 6 és reggel 8 óra között mehettek be, vagy hívhattak orvost a páciensek betegség esetén, fenti időponttól viszont a nappali ügyelet elindításával, ez éjjel-nappal lehetségessé vált.
A 24 órás ügyelet beindításával elérhetővé vált, hogy csökkenjen a háziorvosok, a sürgősségi osztály és a mentőszolgálat leterheltsége és a nyíregyházi lakosok minél gyorsabban ellátásban részesülhessenek.

A Központi Orvosi Ügyelet a Szent István utca 70. szám alatt található. Ide kell befáradni annak, aki sürgősségi betegellátást igényel.
Ha nem tud bemenni, abban az esetben a (42) 402-377-es telefonszámon hívhatja házhoz az éppen szolgálatban lévő ügyeletes orvost.

Copyright © 2014 drsooszoltan.hu. Minden jog fenntartva.

United Kingdom gambling site click here